Varmepumper

Effektiv oppvarming

Med en energieffektiv varmepumpe i huset, kan du redusere strømforbruket ditt betydelig. Det er fordi varmepumpen utnytter energien svært effektivt, og er derfor et miljøvennlig alternativ.

Redusert strømforbruk og lavere energiutgifter

En luft til luft varmepumpe henter energi fra uteluften og leverer varm eller kald luft inn i huset ved hjelp av en vifte som blåser luft gjennom et register i innedelen. Dermed sparer du 30-80 prosent av energien til oppvarming, og dermed blir strømregningen betraktelig redusert. Effekten du oppnår avhenger blant annet av:

• Størrelsen på boligen din
• Energiforbruket i boligen
• Hvor godt boligen er isolert
• At du har en riktig dimensjonert varmepumpe
• Hvordan klimaet er der du bor
• Prisnivået på strøm, olje, parafin og ved

Enkel i bruk

Varmepumpen gir jevn og god temperatur huset, og er enkel i bruk. De fleste kan du fjernstyre via smarttelefon, nettbrett eller datamaskin.

Miljøvennlig og verdt pengene

Klimagassutslippene fra en varmepumpe er mindre enn andre oppvarmingsløsninger. Den gir deg også bedre inneklima fordi varmepumpens innedel fungerer som en effektiv luftrenser ved at den filtrerer vekk støvpartikler. Så dette er en moderne form for oppvarming som virkelig er verdt investeringen. 

Panasonic Varmepumper for norske forhold

Vi i Kymar Elektro er autorisert forhandler av varmepumper fra Panasonic, som er en verdensledende leverandør av varmepumper. Disse kvalitets varmepumpene fra Panasonic har lang levetid, og er spesielet utviklet for våre nordiske forhold.  

Vi tar service på alle typer varmepumper

Kymar Elektro tar seg av hele installasjonen av varmepumpen: Fra planlegging til montering. For at varmepumpen din skal fungere optimalt og gi deg den besparelsen du har forventet, må den ha jevnlig service. Vi i Kymar Elektro kan utføre både service, tekniske kontroller og reparasjoner på de fleste typene av varmepumper.