Om oss

Kymar Elektro er en moderne og fullbefaren installasjonsbedrift som tar på seg store og små oppdrag i Hitra og Frøya kommune. Vi har dyktige fagfolk som utfører alle typer elektriske installasjoner og serviceoppdrag for nærings- og offentlige bygg, for oppdrettsnæringen, offshore og marine, så vel som i private boliger. De gir deg også gjerne gode råd om hvilke løsninger som vil passe best hos deg.

Gjennom det nye samarbeidet med vårt søsterselskap Kymar AS, kan Kymar Elektro nå tilby en langt bredere portefølje av produkter og tjenester enn tidligere, spesielt til industri og marine.

Kymar AS har lange tradisjoner og opprinnelse fra ABB Service og Trondhjems Elektromotor. I dag har selskapet verksteder i Trondheim, Bergen, Stavanger og Moss, og er ledende i Norge innen tilstandskontroll, ex. inspeksjon, service og vedlikehold av elektromekanisk utstyr både til landbasert industri, marine og olje- og gassindustrien. «Hvis det roterer og går på strøm, så fikser vi det», pleier de å si, før de raskt legger til: «Og trenger du noe nytt, så ordner vi det også». Det er fordi en annen og svært viktig del av deres virksomhet er produktsalg av elektromotorer, omformere, gir etc. Her har de mange gode og velrenommerte leverandører, som for eksempel ABB, hvor de er teknisk distributør (Value Provider) på motorer og generatorer, i tillegg til å være distributør for ABB omformere.

Kontakt oss på:

post@kymarelektro.no
eller på telefon

+47 800 40 700