Ledig jobb som elektriker

KYMAR ELEKTRO PÅ HITRA TRENGER DEG. NÅ!

Hitra er en av kommunene i Trøndelag som vokser mest. I Hitra Industripark og Kysthavn bygges og investeres det nå hardt for å styrke posisjonen de har oppnådd innenfor havbruk, oppdrettsnæring og skipstrafikk. Også Trøndelag fylkeskommune skal bruke store regionale utviklingsmidler her de neste tre årene. Alt dette vil føre til økt aktivitet og flere arbeidsplasser.

 

Kymar Elektro søker flere dyktige fagfolk

En av bedriftene i Hitra Industripark og Kysthavn som nå satser stort, er Kymar Elektro.

– Vi er totalleverandør av produkter og tjenester rettet mot landbasert industri, fiskerier, oppdrettsnæringen og marinesektoren (skip og off-shore), opplyser installatør og daglig leder Ulrik Haugen. – Gjennom samarbeidet med våre søsterselskaper Kymar og Kymar Solutions har vi fått utvidet vår kapasitet og produktportefølje betydelig. Vi skiller oss fra andre elinstallasjonsbedrifter ved at vi har større kompetanse både på elmotorer og generatorer, og på installasjoner og service på skip og innen maritim sektor forøvrig.

Vi leverer også spesialtilpassede løsninger og produkter til marine og oppdrettsnæringen, som vi mener vil være av stor interesse for mange av kundene i området vårt.

– Vi har stor tro og gode forhåpninger til fremtiden og til alt det spennende som skjer her i regionen, smiler han.

– Vi er i full gang med å utvikle oss videre, og er derfor på jakt etter flere dyktige folk. Vi har nå ledige stillinger som:

• Serviceleder

• Installasjonsleder

• Elektrikere for service av maritime- og industrianlegg

• Elektromontører for installasjonsjobber

Gode betingelser

– Hos oss vil de riktige fagfolkene få store utviklingsmuligheter, konkurransedyktig lønn og betingelser, og gode pensjonsordninger, lover Haugen. – I tillegg til den gode, utfordrende og sikre jobben de får hos oss, har Hitra mye annet å tilby: Her er boligprisen en brøkdel av den i byene, kommunen vår garanterer barnehageplass fra fylte 1 år, og alle ungdommene våre er sikret sommerjobb. Trondheim ligger bare 90 minutter med bil herfra, og våre hurtigbåter går tre ganger daglig tur-retur herfra til Trondheim og Kristiansund på mindre enn to timer.

Haugen mener at alle burde få anledning til å oppleve den flotte kystnaturen vår, friluftslivet, fritidsfisket, båt- og badelivet, matopplevelsene på de 16 spisestedene her på øyene, de koselige havnebebyggelsene, de hyggelige øyboerne … Kort sagt: Slå seg ned her og levva livet.

– Synes du dette høres interessant ut? Ikke nøl med å ta en helt uforpliktende kontakt med oss, oppfordrer Ulrik Haugen. Du treffer han på telefonnummer +47 960 09 393